Easy2Fix

Snel en voordelig uw autoschade laten repareren

 • Goedkoop

  Easy2Fix reparaties zijn gemiddeld 50% goedkoper dan reparaties bij onze concurrenten.

 • Snelle service

  75% van alle lakschades repareren wij binnen 24 uur.

 • Garantie

  Bij ons krijgt u altijd 7 jaar garantie op onze werkzaamheden.

 • Spotrepair

  Krassen of andere kleine vormen van lakschade worden bij ons hersteld doormiddel van spotrepair, een voordelige en innovatieve reparatietechniek.

 • Uitdeuken zonder spuiten

  Kleine deuken kunnen wij meestal zonder spuitwerk repareren, wat u voordeel oplevert!

 • Duurzaam

  Ook bij Easy2Fix reparaties bent u altijd verzekerd van duurzame en milieubewust schadeherstel.

Rijd niet langer door met kleine beschadigingen

Veel Nederlandse automobilisten rijden rond in een beschadigde auto. Vaak gaat het om kleine schade zoals een deuk in het portier of een kras in de bumper. Het zijn vormen van autoschade die niet zozeer effect hebben op de veiligheid, maar wel op de waarde en de uitstraling van uw vervoersmiddel.

Juist voor deze kleine maar vervelende beschadigingen werken wij met Easy2Fix. Dit label is ontwikkeld door Autoschade Herstel Groep Nederland en richt zich specifiek op het zo efficiënt mogelijk repareren van kleine (cosmetische) schades. Als Easy2Fix reparateur werken wij met de nieuwste technieken op het gebied van klein schadeherstel. Alles met het doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met snel, betaalbaar en kwalitatief schadeherstel van uw kleine schades.

EASY2FIX SMART REPAIR

Zeer kleine beschadigingen zoals krasjes of deukjes ter grootte van een muntstuk repareren wij met Easy2Fix Smart Repair. SMART staat voor ‘Small Area Repair Techniques.’ Het voordeel voor u als klant is dat wij de meeste kleine schades binnen 2 uur kunnen repareren.

EASY2FIX ONE DAY REPAIR

Is de omvang van de schade iets groter dan een kleine krasje of een deukje, dan wordt uw auto gerepareerd op de afdeling One Day Repair. Deze afdeling is speciaal ingericht voor het zo efficiënt mogelijk herstellen van schades ter grootte van een A4-tje: in vakjargon ook wel deelreparaties genoemd. In de meeste gevallen kunt u uw auto ‘s ochtends brengen en aan het eind van de middag weer als nieuw ophalen.

Veelvoorkomende vormen van autoschade die wij snel een voordelig kunnen repareren:

deukschade, lakschade, sterretjes, velgschade, interieurschade, steenslag, caravanschade en camperschade.