Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 4 september 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://autoschadebloemert.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen marketingcookies op deze website.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Retentieperiode: Van sessies tot 2 jaar
Beschrijving: Wij maken gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google. Google Analytics maakt gebruik van cookies waarmee we het gebruik van onze website kunnen analyseren en rapporten over de website-activiteit en internetgebruik kunnen samenstellen.
Gebruikte namenDelen
_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metricPrivacyverklaring
PHP Session ID
Doel: Gebruikersdata opslaan op verschillende pagina's voor functionele doeleinden
Retentieperiode: Slaat gegevens op die gebruikers kunnen gebruiken in de webapplicatie
Beschrijving: Sessions zijn een eenvoudige manier om data op te slaan voor individuele gebruikers. Session ID's worden verzonden naar de browser door middel van cookies en de ID wordt gebruikt om bestaande sessiedata te achterhalen
Gebruikte namenDelen
PHPSESSIDPrivacyverklaring
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Complianz bewaart gebruikersvoorkeuren voor de Cookie Melding
Gebruikte namenDelen
cmplz_all, cmplz_event_xxx, cmplz_stats, cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idPrivacyverklaring
WordFence
Doel: Beveiliging
Retentieperiode:
Beschrijving: Houdt een gebruikersduur bij zodat de paginaweergaven gegroepeerd kunnen worden.
Gebruikte namenDelen
wfvt_xxxxxx, wordfence_verifiedHuman, wfwaf-authcookie, wfwaf-authcookie-partial_, wf-scan-issue-expanded-1Privacyverklaring
Do not track
Doel: Opslaan van cookie toestemming
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Dit cookie wordt geplaatst wanneer we een 'do not track me' signaal detecteren vanuit uw browser en voorkomt het plaatsen van tracking cookies.
Gebruikte namenDelen
dont_track_mePrivacyverklaring
WP Do Not Track
Doel: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Deze cookie blokkeert tracking scripts en cookies van derden, zoals plugins en WordPress Thema's
Gebruikte namenDelen
wp-donottrack_feed, dont_track_mePrivacyverklaring
Facebook
Doel: Gepersonaliseerde advertenties
Retentieperiode: 1 jaar
Beschrijving: Facebook gebruikt cookies om gebruikers te kunnen voorzien van gepersonaliseerde advertenties
Gebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datr, _fbpPrivacyverklaring
Google Fonts
Doel: Gebruik van fonts op onze website
Retentieperiode: 365 dagen
Beschrijving: Wij gebruiken de Google Fonts API om fonts (lettertypen) te tonen op onze website. De Google Fonts API vraagt uw IP adres op als u onze website bezoekt.
Gebruikte namenDelen
tcb_google_fontsPrivacyverklaring
Google Maps
Doel: Display maps on our website
Retentieperiode: 30 days
Beschrijving: We have embedded Google Maps on our website. Our website connects to the Google Maps API to display these maps. The Google Maps API requests your IP address.
Gebruikte namenDelen
Google Maps APIPrivacyverklaring

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Autoschade Bloemert
Westerparallelweg 20
7951 LL Staphorst
Nederland
Website: https://autoschadebloemert.nl
Email: info@autoschadebloemert.nl
Telefoonnummer: (0522) 468339

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd